Författararkiv: ulrika

Äntligen julmarknad!

Söndagen den 10 december 2017 kl. 12.00-15.00 är det äntligen dags för Skarpnäcks skolas årliga julmarknad!
Kom och fynda julklappar på loppisen, köp hembakat adventsfika eller prova din lycka i chokladlotteriet! Elever och föräldrar från skolans alla årskurser ser till att göra julmarknaden till en härlig adventsfest. Vinsten från julmarknaden går till till skolans elever i form av bidrag till biblioteket, upprustning av skolgårdarna, klassbidrag till aktiviteter och annat.

Kallelse till årsmöte

Tidpunkt:       18 oktober 2017, kl 19:30
Plats:
             Skarpnäcks skola, nya byggnaden

Dagordning

1.                   Mötet öppnas

2 a.                Frågan om mötet blivit behörigen utlyst
2 b.
                Fastställande av dagordningen

3.                   Val av årsmötets ordförande

4.                   Val av mötets protokollförare och justerare/rösträknare

5.                   Styrelsens verksamhetsberättelse

6.                   Revisorernas berättelse

7.                   Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen

8.                   Behandling av förslag från styrelsen och medlemmar

9.                   Fastställande av årsavgift och budget för kommande verksamhetsår

10.                 Val av ordförande

11.                 Val av ordinarie styrelseledamöter

12.                 Val av suppleanter

13.                 Val av funktionärer till Allan Södermarks stiftelse

14.                 Val av två revisorer

15.                 Val av valberedning

16.                 Övriga frågor

17.                 Mötets avslutas

Våryra 2015!

Välkommen till Skarpnäcks skolas våryra!

Kom och fira våren med Skarpnäcks skola! Chokladlotteri, loppis, korvgrillning och hembakat utlovas! Och passa på att ta med barnens gamla cyklar och byt till nya, större och snabbare. Eller bara i en annan färg.

När? Lördagen den 25 april kl 11-14

Var? Skarpnäcks gamla skolas skolgård

Vill du vara med och sälja grejor? Ta kontakt med din klassförälder.

Välkomna!

Ordförande och sekreterare sökes!

På årsmötet på onsdag kl 18.30 hoppas vi kunna välja en ny ordförande samt sekreterare till Föräldraföreningens styrelse då de nu sittande avslutar sina uppdrag. Men vi har svårt att hitta kandidater och behöver din hjälp! Föräldraföreningen kan uträtta mycket bra för våra barn i skolan, men då behöver vi vara fler engagerade.

Hör gärna av dig, eller kom på årsmötet, om du är intresserad av att ställa upp, eller vill veta mer. Och tipsa gärna andra du tror kan vara intresserade.

För att Föräldraföreningens verksamhet ska vara bra för alla elever i skolan ser vi gärna också fler engagerade (i styrelse eller som en punktinsats i en arbetsgrupp) föräldrar till barn äldre än 8 år. Vi är många i styrelsen just nu som har barn i ettan.

Har du frågor men svårt att komma till årsmötet får du gärna kontakta någon av oss i styrelsen så svarar vi!